Synchroon draaiende rotatiepanelen

Grote prismaborden die met elkaar verbonden zijn en beeldvlakken die synchroon of na elkaar veranderen. Het eerste bord stuurt de andere prismaborden aan. Een geweldige manier om een opvallend effect te creëren met uw advertentie.

Contacteer ons Ontvang een brochure

 • Winkels

  Synchroon roterende prismaborden zijn uitermate geschikt om in- en rond winkels toe te passen. Hiermee kunt u veel verschillende advertenties weergeven en deze regelmatig dynamisch wijzigen.

 • Qatar

  Op de afbeelding ziet u één van onze synchroon draaiende rotatiepanelen, toegepast in Qatar. De totale lengte van het bord, dat om het hele gebouw heen hangt, is 300 mtr.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Metro Londen

  Het Londense metrostation heeft twee borden (94 en 62 meter breed) geïnstalleerd met kunstbeelden. De kunstenaar ontwierp verschillende bewegingen om een kleurrijke, dynamische ervaring te creëren.

  Klik hier om een documentaire over dit project te bekijken.

 • Creatief succes

  De creatieve mogelijkheden van synchroon roterende prismaborden zijn eindeloos. Vanwege de dynamische opties waarmee ze synchroon of na elkaar kunnen draaien, kunt u verbluffende visuele effecten creëren met advertenties.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons