Rotatieborden

Toon drie verschillende reclames op hetzelfde reclamebord met onze rotatiepanelen. Zaken zoals grootte en omlijsting zijn volledig aanpasbaar om het rotatiebord aan uw behoeften te laten voldoen. Bij Rotapanel begint het ontwerpproces van het rotatiepaneel bij uw behoeften.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Rotatiepanelen met componenten van hoge kwaliteit

We richten ons op prachtig design en functionaliteit. Zowel mechanisch als elektronisch maken we voornamelijk gebruik van de meest betrouwbare en best presterende componenten die er zijn. Dit minimaliseert het onderhoud en verhoogt de betrouwbaarheid, wat de eigenschappen zijn die Rotapanel producten een ongeëvenaarde inzetbaarheid geven. Over de hele wereld zijn meer dan 25.000 Rotapanel prismaborden geïnstalleerd. We elimineren kwetsbare elementen om een roterend reclamebord te creëren dat lang meegaat. Altijd in Nederland vervaardigd volgens de hoge Nederlandse kwaliteitsnormen.

 • Rotatiepanelen op paal

  Roterende reclameborden zijn de perfecte manier om beelden te tonen zonder al te veel elektriciteit te gebruiken. Onze rotatiebord technologie heeft tot doel het energieverbruik laag te houden, waardoor de borden ideaal zijn om te worden aangedreven door zonne-energie.

 • Portaal prismaborden

  De ideale manier om automobilisten en andere weggebruikers portaal advertenties en informatie te tonen. Met het rotatie systeem kunt u eenvoudig het beeldvlak wijzigen, afhankelijk van de boodschap die u op een bepaald moment wilt weergeven.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Kant-en-klare rotatiepanelen

  Als u uw scherm hebt besteld, wilt u het meteen gebruiken zodra het binnen is. Wij leveren onze schermen als een kant-en-klare oplossing wat dit mogelijk maakt. Onze roterende lamellen borden zijn eenvoudig te installeren, dus u kunt meteen aan de slag.

 • Prismaborden voor binnen

  Prismaborden kunnen ook binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld op handelsbeurzen. Met de roterende reclameborden kunt u uw merk laten zien, afgewisseld met andere nuttige informatie voor bezoekers.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Mobiele rotatiepanelen

  Mobiele rotatiepanelen zijn een ideale oplossing voor regelmatig wisselende situaties zoals beurzen, markten of andere tijdelijke evenementen. Plaats het paneel bovenop uw stand om een opvallende stand voor uw bedrijf te creëren.

 • Synchroon draaiende rotatiepanelen

  Grote prismaborden die met elkaar verbonden zijn en beeldvlakken die synchroon of na elkaar veranderen. Het eerste bord stuurt de andere prismaborden aan. Een geweldige manier om een opvallend effect te creëren met uw advertentie.

 • Diverse rotatieborden

  Zoals u op onze website kunt zien, bieden we veel verschillende soorten rotatiepanelen aan. Wij hebben altijd de beste oplossing voor uw toepassing.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Technologie

  Onze passie voor technologie vertaalt zich direct in onze producten. Dit resulteert in roterende reclameborden die eenvoudig te plaatsen zijn en jarenlang meegaan. Meer dan 25.000 Rotapanel borden zijn in meer dan 120 landen wereldwijd geïnstalleerd.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons