LED Videowanden

Met LED videowanden in een hoge resolutie zorgt u voor maximale impact en attentiewaarde bij alle beelden die u aan uw publiek wilt laten zien. Als Nederlands bedrijf staat kwaliteit bij ons voorop wanneer we onze LED videowanden ontwerpen.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • LED Videowanden van hoge kwaliteit

  Onze methode is om nauw met onze klanten samen te werken voordat we met de productie beginnen. Dit geeft ons de kans om tot de kern van uw wensen voor uw LED videowall te komen, wat resulteert in een mooi product afgestemd op uw wensen.

 • Uw videowand installeren

  LED videowanden zijn eenvoudig te installeren omdat ze zijn opgebouwd uit afzonderlijke schermen die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor is het eenvoudig om grote displays te creëren met behoud van alle voordelen van kleinere schermen.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Dunne LED Displays voor wandmontage

  Een LED display dat aan een muur is gemonteerd, geeft een aanzienlijke upgrade aan die muur. Bij een dun LED display lijkt dit nog mooier. Laat het lijken alsof uw scherm deel uitmaakt van de muur met onze dunne LED displays.

 • LED Videowanden voor elke markt

  LED schermen worden al jaren gebruikt in markten als reclame en entertainment. Onze LED videowanden bieden ultieme flexibiliteit, zodat u overal verbluffende beelden kunt laten zien.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Voor advertenties en service-informatie

  Onze LED videowalls worden wereldwijd gebruikt voor diverse toepassingen. Afhankelijk van de locatie worden zowel advertenties als praktische informatie op onze schermen getoond.

 • Energiezuinige LED Schermen

  Dankzij de LED technologie die we gebruiken, zijn onze LED-displays zeer energiezuinig. Het gebruik van hoogwaardige LED in combinatie met het gebruik van de beste beschikbare componenten zorgt ervoor dat het stroomverbruik wordt geoptimaliseerd.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons