Prismaborden voor binnen

Prismaborden kunnen ook binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld op handelsbeurzen. Met de roterende reclameborden kunt u uw merk laten zien, afgewisseld met andere nuttige informatie voor bezoekers.

Contacteer ons Ontvang een brochure

 • Indoor rotatieborden in verschillende maten

  Ook voor binnen gebruik kunnen rotatieborden groot zijn. Andere binnen situaties vragen om extra kleine rotatiepanelen. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag om het ideale rotatiebord voor uw situatie te realiseren.

 • Opvallende indoor reclames

  Door de vormgeving van onze prismaborden valt uw advertentie nog meer op. Het ontwerp is zo gemaakt om uw advertentie te laten opvallen en toch op te gaan in de omgeving.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Prismaborden in openbare ruimtes

  Openbare ruimtes zoals winkelcentra en stations zijn geweldige plekken om advertenties te tonen. Met onze prismaborden kunt u verschillende advertenties weergeven en ze binnen enkele minuten vervangen.

 • Prismaborden op handelsbeurzen

  Handelsbeurzen zijn een verzameling advertenties in stands, borden, gadgets en meer. Zorg ervoor dat uw boodschap opvalt in deze massa door één van onze prismaborden te gebruiken om uw boodschap over te brengen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Rotatiepanelen in beursstands

  Voeg een rotatiepaneel toe aan uw beursstand voor een echt opvallende stand. Laat bezoekers niet langs uw stand lopen en zorg ervoor dat zelfs de mensen aan de andere kant van de hal u weten te vinden!

 • Rotatiepanelen in winkels

  Rotatiepanelen in winkels zijn een geweldige manier om uw laatste kortingen en speciale aanbiedingen te tonen. Wissel eenvoudig de slide-ins van de lamellen wanneer uw kortingen en speciale aanbiedingen veranderen!

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons