Portaal prismaborden

De ideale manier om automobilisten en andere weggebruikers portaal advertenties en informatie te tonen. Met het rotatie systeem kunt u eenvoudig het beeldvlak wijzigen, afhankelijk van de boodschap die u op een bepaald moment wilt weergeven.

Contacteer ons Ontvang een brochure

 • Portaal rotatieborden voor advertenties

  Onze portaal rotatieborden zijn zeer geschikt voor het weergeven van advertenties boven wegen. Laat automobilisten weten waar specifieke bedrijven in de omgeving te vinden zijn of maak reclame voor evenementen die plaatsvinden.

 • Flexibiliteit met portaal rotatieborden

  Portaal rotatieborden zijn uitermate geschikt om op verschillende locaties te plaatsen. U kunt uw portaalbord bijvoorbeeld op een voetgangers pad plaatsen dat over de weg loopt.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Portaal prismaborden

  Onze portaal prismaborden hebben in de branche de reputatie zeer betrouwbaar en duurzaam te zijn, zelfs na vele jaren dienst.

 • Extra brede portaal prismaborden

  Onze wegen worden breder, en bredere wegen vragen om bredere prismaborden. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van borden van elk formaat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw extra brede rotatiepanelen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Wereldwijd vertrouwd

  Onze portaal prismaborden worden over de hele wereld gebruikt. Onze klanten zien het resultaat van Rotapanel kwaliteit. Een bord dat u bij ons koopt, gaat een leven lang mee. Lage onderhoudskosten en veel waar voor uw geld.

 • Van klein tot XXL

  We begrijpen dat, afhankelijk van de locatie, uw bord klein of soms extra groot moet zijn. Onze specialiteit is meedenken met uw wensen. We kunnen elk formaat bord maken dat u nodig hebt, van klein tot XXL.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons