LED Schermen voor binnen

Rotapanel indoor LED schermen kunnen voor elke denkbare toepassing worden gebruikt. Adverteren in winkelcentra, evenementenschermen, controlekamers, kerken, tv-studio's, expositieruimtes, showrooms of interactieve toepassingen. Communiceer uw boodschap op elk formaat en in elke gewenste resolutie op een echt impactvolle manier.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • Hoogwaardige LED schermen voor binnen

  De kwaliteit van de LED's die in uw scherm worden gebruikt, is belangrijk. We gebruiken voornamelijk componenten van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een indoor LED scherm met een lange levensduur die uw onderhouds- en energiekosten verlaagt.

 • Indoor LED schermen afgestemd op uw behoeften

  Elk Rotapanel indoor LED scherm begint bij u. Van grootte tot pixels per m2 en van kijkhoek tot helderheid, we stemmen het scherm af op uw wensen.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • LED schermen voor binnen en buiten

  Indoor LED schermen hebben minder weerstand nodig tegen weersinvloeden zoals water of wind, maar er zijn andere elementen die van groot belang zijn. Bijvoorbeeld een hogere refresh rate, hogere resolutie en een naadloze aansluiting van de verschillende schermen.

 • Passie voor LED-technologie

  Bent u klaar om de ervaring van uw beelden op een indoor LED naar een hoger niveau te tillen? We zijn hier om het beste LED scherm voor u te ontwerpen. Onze passie voor techniek kunt u terugvinden in onze LED schermen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons