Meerdere aandrijvingen

De prismatische verkeersborden van Rotapanel zijn niet beperkt tot 3 verschillende afbeeldingen. Door meerdere aandrijfsystemen toe te voegen in 1 rotatiepaneel creëren we een grote variëteit, waardoor het perfect geschikt is voor complexe infrastructurele situaties.

Contacteer ons Ontvang een brochure

De technologie van meerdere aandrijvingen

Rotapanel kantelsignaalgevers zijn vaak uitgerust met 4-6 onafhankelijke secties in 1 frame. Elk met een eigen motor en elektronische besturing. Elk van deze secties kan afzonderlijk op afstand worden bediend. Hierdoor kunt u een grote verscheidenheid aan gecombineerde berichten tonen op één Rotapanel kantelwalsbord. Het aantal mogelijke secties is onbeperkt. Ter illustratie; een bord met 4 motoren kan tot 3x3x3x3=81 verschillende combinaties/afbeeldingen tonen.

 • Meerdere aandrijvingen

  Veel van onze klanten hebben met succes een oplossing met meerdere aandrijvingen in hun borden toegepast om ten minste 12 berichten weer te geven. U kunt zich het potentieel en de totale kostenbesparingen voorstellen die u met deze oplossing kunt bereiken.

 • Hoe het werkt

  Standaard ondersteunen onze frames tot 4 interne motoren. Elke motor kan 3 beelden weergeven, dus door extra motoren toe te voegen is het aantal mogelijkheden bijna eindeloos.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Voorbeelden

  Delen van het bord kunnen afzonderlijk worden bediend voor het openen en sluiten van vluchtstroken, het omleiden van afritten en slimme verkeersregelingen wanneer dat nodig is. Dit om de totale reistijden te verkorten en de verkeersveiligheid te maximaliseren.

 • Voordelen

  • Compacte afmetingen en veel beelden kunnen tonen
  • Meest betrouwbare oplossing in vergelijking met andere beschikbare technologieën
  • Laag stroomverbruik en kosteneffectieve oplossing

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons