Kantelwalsborden op zonne-energie

Het grote voordeel van onze kantelwalsborden is dat ze slechts een kleine hoeveelheid stroom nodig hebben. Daarom zijn ze ideaal voor zonne-energietoepassingen met een laag vermogen.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Efficiënt gebruik van stroom

Een van de belangrijkste onderscheidende factoren tussen LED VMS en prismatische kantelwalsborden (PVMS) is het stroomverbruik. LED VMS verbruiken stroom vanaf het moment dat ze worden ingeschakeld totdat ze worden uitgeschakeld. Prismatische kantelwalsborden verbruiken slechts gedurende een paar seconden, tijdens de overgang tussen twee beeldvlakken, een kleine hoeveelheid stroom. Prismatische kantelwalsborden zijn daarom ideaal en ongeëvenaard voor zonne-energietoepassingen met een laag vermogen, zelfs kleine zonnepanelen in gebieden met beperkt zonlicht zullen in de winter voldoende energie kunnen leveren.

 • Slimme verkeersborden

  Naarmate infrastructuren zich wereldwijd uitbreiden, is er behoefte aan slimme en flexibele verkeersbegeleiding. Dit om ongevallen en files te verminderen. Onze slimme borden worden gekozen vanwege hun uitstekende kosten en veiligheidsaspecten.

 • Snel en eenvoudig te implementeren

  Slimme kantelsignaalgevers op zonne-energie zijn snel en eenvoudig op elke locatie te plaatsen. Door hun ongeëvenaard lage stroomverbruik wordt de totale omvang van de installatie in alle opzichten geminimaliseerd.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Tijdelijke snelheidslimieten

  Het bekroonde dynamische snelheidsbord stelt weggebruikers in staat te profiteren van kortere reistijden tijdens daluren, terwijl arbeidskrachten worden beschermd door een lagere snelheidslimiet tijdens hun werk of bij incidenten.

 • Draadloos in elk aspect

  Draadloze communicatie is de standaard geworden voor veldcommunicatie. U kunt tot 90% op de installatiekosten besparen omdat u geen kabels hoeft uit te graven. De montagetijd voor borden is daardoor erg kort.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons