Koop een videowall die lang meegaat

Het succes van een videowall

Wilt u echt op een originele manier opvallen met uw reclame? Kies dan voor een videowall van Rotapanel. Met een videowall kunt u d.m.v. het tonen van dynamische beelden of teksten uw boodschap overbrengen aan grote massa’s mensen. Wilt u weten waarom een videowall het verschil maakt? We leggen het u graag uit.

Opvallen met een videowall

Door gebruik te maken van een videowall om uw boodschap over te brengen, bent u onderscheidend en valt u op. Met een videowall van Rotapanel komt uw boodschap over…duidelijker dan ooit tevoren! Ongeëvenaarde helderheid en levendige kleuren zorgen ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Dankzij de gebruiksvriendelijke software is het mogelijk om de boodschap eenvoudig aan te passen. Geniet van de gemoedsrust die komt met de wetenschap dat je de meest aantrekkelijke en betrouwbare LED videowall hebt.

Videowall plaatsen

Voordat u een videowall koopt is het verstandig om uzelf af te vragen waar u hem wilt installeren. Waar bevindt uw doelgroep zich? Het is slim om een plek te kiezen waar dagelijks veel mensen langskomen. Zo bereikt u een grotere groep mensen en bereikt u eerder uw doel. Daarbij geldt: een goede eerste indruk is altijd van belang, dus kies voor de kwaliteit van Rotapanel.

Wilt u vrijblijvend advies?
+31 (0)58 288 00 00

Offerte aanvragen?

Benieuwd hoe duur een videowall is die voldoet aan al uw wensen en eisen? Dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u inzicht in de prijs en staat u niet voor verrassingen.

Meer informatie over een videowall?

Heeft u nog vragen over een videowall? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail maar ook via de telefoon. We doen er altijd alles aan om zo spoedig mogelijk te reageren op uw vragen, zodat u op korte termijn bent voorzien van alle informatie die u wilt hebben over de videowall.

Waarom Rotapanel?

  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Referenties uit meer dan 120 landen
  • Betrouwbaar en klantgericht
  • 7000 m2 productiecapaciteit in Nederland
  • Maximaliseert de waarde voor onze klanten
  • Financieel stabiel
  • Innovatief en altijd gebruikmakend van de nieuwste technieken

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Wij vinden graag een passende oplossing voor uw situatie.

Contact Bel mij terug

Terugbelverzoek

We zijn u van dienst op de best mogelijke manier