Variabele snelheidsborden

Snelheidsborden die op specifieke momenten van de dag de juiste snelheid aangeven. Onze prismatische snelheidsborden zijn onderhoudsvrij en u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit van Nederlandse bodem.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Verkeerssnelheidsborden

Snelheid wijzigen afhankelijk van het weer of de verkeerssituatie? Of een omleidingsroute voor specifieke situaties? Alles is mogelijk met onze verkeersborden. Afhankelijk van uw wensen ontwerpen wij verkeersborden voor elke situatie en in elk formaat. Onze meer dan 55 jaar ervaring in deze branche komt tot uiting in het hele proces.

 • Variabel en flexibel

  Kostenbesparend, betrouwbaar en een robuust ontwerp. Een ander onderscheidend kenmerk van onze PVMS is een laag stroomverbruik. Wanneer een bord wordt geplaatst, is het stroomverbruik te verwaarlozen, waar led-snelheidsborden altijd stroom nodig hebben.

 • Borden met behuizing

  In ruwe omgevingen, zoals in tunnels, wordt zichtverlies veroorzaakt door een snelle opbouw van vervuiling op reflecterende elementen. In deze situaties gebruiken onze klanten onze kits in hun intern verlichte behuizingen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Tijdelijke verkeersborden

  Het bekroonde dynamische snelheidsbord stelt weggebruikers in staat te profiteren van kortere reistijden tijdens daluren, terwijl arbeidskrachten worden beschermd door een lagere snelheidslimiet tijdens hun werk of bij incidenten.

 • Ruwe omgevingen

  In sommige omgevingen is er sneeuwophoping als gevolg van het schoonmaken van wegen. In deze situaties worden kantelwalsborden in een behuizing, intern verlicht en verwarmd, gebruikt. Dit om de zichtbaarheid te maximaliseren.

 • Lichtgewicht variabele snelheidsborden

  Snelheidsborden die op specifieke momenten van de dag de juiste snelheid aangeven. Dit om een evenwichtige doorstroming in de spits te verbeteren en de veiligheid op snelwegen te maximaliseren.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons