RP-2000 elektronica

Rotapanels elektronische RP-2000 besturing biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden voor een gemakkelijke integratie in uw toepassing. De RP-2000 controller heeft een bewezen en betrouwbare reputatie sinds 1999. Bedacht, ontworpen, vervaardigd en volledig getest in Nederland, dit om het hoogste niveau van kwaliteit en prestaties te garanderen.

Contacteer ons Ontvang een brochure

KENMERKEN

 • Montage standaard DIN-35 rails, optionele vlakke flens montage
 • Breed scala aan ingangen en potentiaalvrije terugmelding van huidige status
 • Lokale bedieningsmodus door middel van optionele draaischakelaar

U vindt een grote verscheidenheid aan voorbeelden in onze toepassingsnotities.

Als uw toepassing specifieke vereisten heeft, laat het ons dan nu weten, wellicht hebben we de geschikte oplossing al voor u.

Bekijk toepassingsnoties

 • RP-2000 Elektronica

  De RP-2000 elektronica is er in verschillende AC- of DC versies. Wij bieden aansluitstekkers voor een snelle en foutloze installatie. De verscheidenheid aan bedieningsopties en ingebouwde uitbreidingsslot biedt alles wat u nodig heeft om aan te sluiten en te bedienen.

 • Profibus-DP-Slave

  Als u een naadloze integratie van PVMS in uw Profibus-architectuur wenst, biedt Rotapanel een bewezen en betrouwbare volledig gecertificeerde Profibus-DP-slave.

 • Modbus RTU-Slave

  Rotapanel biedt een breed scala aan beproefde en betrouwbare Modbus-slave-oplossingen met verschillende transmissiesnelheden en functies zoals automatische ijsbreek-/antivriesfuncties enz.

 • Sensoren

  De positiesensoren in onze borden zijn digitale inductieve naderingsschakelaars (geen mechanische contacten), dit om een lange levensduur bij een zeer breed temperatuurbereik te garanderen, zonder storingen of herafstelling.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons