Precisieproductie

Wij verwelkomen u graag in onze fabriek, onze producten worden onder strikte kwaliteitscontrole vervaardigd in onze 7.000 m² grote fabriek in Nederland.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Productie- en kwaliteitssysteem

Materialen en productiemethoden worden zorgvuldig gekozen om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, en om de herhaalbaarheid en nauwkeurigheid tijdens ons productieproces te behouden. Dankzij onze ultramoderne precisie CNC-machines en een toegewijd team behouden we het hoogste niveau van afwerking en vakmanschap. Rotapanel producten en oplossingen zorgen voor gemoedsrust door te weten dat alle controles uitgevoerd en geregistreerd worden tijdens alle mogelijke fasen van onze FPC (Factory Production Control), en tevens worden gecontroleerd door de eersteklas aangemelde instantie SGS.

Citaat
“ Rotapanel heeft een goed geïmplementeerd kwaliteitssysteem, elke stap van het productieproces is goed gedefinieerd, er worden 100% grondstofcontroles uitgevoerd ”
(Aangemelde instantie SGS Intron)

 • Ontwerp en techniek

  Alle ontwerpen worden grondig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de geboden oplossing zo goed mogelijk aansluit bij uw behoeften. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een meer economische oplossing op maat te bieden om aan uw behoeften te voldoen.

 • Precisie productie

  In ons productieproces wordt gebruik gemaakt van moderne en geavanceerde productiemethoden en CNC-machines. Er worden veel controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het hoogste niveau van precisie wordt gehandhaafd in alle stadia van het proces.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Gemaakt met passie

  Alle producten worden vervaardigd door een team van toegewijde mensen. Weerspiegeld door onze klanttevredenheid in langdurige en succesvolle relaties, is ons team trots om over de hele wereld te kunnen presteren en oplossingen te bieden.

 • Inspectie

  Betrouwbaarheid is een van onze belangrijkste kenmerken, daarom worden alle materialen en componenten uitgebreid gecontroleerd. Dit om ervoor te zorgen dat producten van hoge kwaliteit onze fabriek verlaten.

 • Testen

  Er worden veel tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat onze PVMS blijven presteren in verschillende klimaten en omstandigheden. Dit om een ongeëvenaarde inzetbaarheid in het veld te garanderen en ervoor te zorgen dat onderhoud en dure downtime verwaarloosbaar worden.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Milieu

  Al onze producten zijn ontworpen en vervaardigd met het milieu in gedachten, onze PVMS gebruiken tot 1000 keer minder stroom in vergelijking met LED-schermen van vergelijkbare grootte. Gebruikte materialen zoals roestvrij staal en aluminium zijn zeer goed recyclebaar. Afvalmaterialen worden op de meest efficiënte manier gerecycled.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons