Poster scrollers

Poster scrollers van Rotapanel zijn marktleider op het gebied van hoogwaardig design en technologie. Onze scrolling posters kunnen tot 8 posters per zijde bevatten, vergeleken met 3-5 posters in andere systemen. We bieden verschillende gestandaardiseerde ontwerpen, maar kunnen ook aan uw aangepaste behoeften voldoen.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Poster scrollers die een leven lang meegaan

Rotapanel scrolling posters gebruiken volledige digitale controle. Deze aanpak minimaliseert de papierspanning, wat de levensduur van de poster, vergeleken met traditionele scrollende posters, kan verdrievoudigen. Onze scrollende posters maken ook gebruik van een optisch detectiesysteem dat 12 keer nauwkeuriger is dan standaard detectiesystemen. Er hoeven geen metalen referentiestickers op de posters te worden geplakt. Dit is onze manier om u op een andere manier te verzekeren van een foutloze werking. Rotaposter gaat een leven lang mee!

 • De volgende generatie scrollende posters

  Met onze scrolling posters introduceren we de volgende generatie voor deze commerciële displays. We hebben de meest kwetsbare elementen in de scrollers geëlimineerd om een product te creëren dat minimaal onderhoud nodig heeft.

 • Plaats uw poster scrollers overal

  Het in de buitenlucht plaatsen van poster scrollers brengt verschillende omgevingsomstandigheden met zich mee. Onze beproefde elektronica regelt en verwerkt veranderingen in omstandigheden zoals luchtvochtigheid, dit om ervoor te zorgen dat de posters perfect gepositioneerd blijven.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Scrolling posters voor stedelijke omgevingen

  Scrolling posters zijn een ideale manier om verschillende advertenties op dezelfde plek te tonen in stedelijke ruimtes waar de ruimte beperkt is. Onze scrollers kunnen maximaal 8 posters laten zien in één enkelzijdig bord!

 • Extra grote poster scrollers

  Soms heeft u gewoon iets groters nodig. Onze extra grote poster scrollers bieden precies dat! Plaats ze aan de zijkant van gebouwen of op hun paal. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Scrollers op gebouwen

  Scrollers op gebouwen zijn een geweldige manier om een saaie muur een boost te geven en er een visueel element met grote attentiewaarde van te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij verschillende uitvoeringen en maten leveren.

 • Verticale en horizontale poster scrollers

  Poster scrollers zijn beschikbaar in zowel liggende als staande versies. Hierdoor passen ze uitstekend op verschillende plekken.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Diverse scrolling posters

  We bieden veel verschillende soorten scrolling posters aan. Als uw specifieke behoefte hier niet wordt vermeld, aarzel dan niet om ons naar de opties te vragen! We zijn hier om u te helpen het perfecte bord voor uw toepassing te krijgen.

 • Mupi scrolling posters

  Mupi scrollers delen dezelfde ontwerpfilosofie als onze poster scrollers. Standaard verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in een afmeting van 1 m² en 2 m², maar we zijn ook in staat om aan uw aangepaste behoeften te voldoen.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons