Welkom bij Rotapanel

Rotapanel is een wereldwijd toonaangevende ontwerper en fabrikant van prismatische bewegwijzeringsborden en buitenreclame producten. Als familiebedrijf streven we altijd naar de hoogste kwaliteit.

Al onze producten hebben in de branche de reputatie dat ze bijzonder betrouwbaar en duurzaam zijn gedurende jarenlang gebruik.

Sinds 1964 hebben wij onze producten in meer dan 120 landen wereldwijd geleverd.

Ervaar het verschil dat Rotapanel kan maken

ONZE 56-JARIGE GESCHIEDENIS

Rotapanel is in 1964 opgericht als producent en toeleverancier van buitenreclame producten. Tegenwoordig is Rotapanel een begrip in de wereld van zowel reclame displays als ook de prismatische bewegwijzeringsborden (PVMS) voor de verkeersmarkt.  Sinds tientallen jaren zijn overheidsinstellingen, van Zwitserland tot aan Nieuw Zeeland, tevreden gebruikers van Rotapanel verkeersborden.

Als familiebedrijf streven we er naar om iedere dag de hoogste kwaliteit te leveren. We bereiken dit door het gebruik van ultra moderne machines en door technologische ontwikkelingen in eigen huis te houden.

Onze expertise verschaft betrouwbare en innovatieve oplossingen, die ons stevig in de mondiale schijnwerpers zet en de aandacht trekt van klanten en gebruikers wereldwijd.

Ervaar het verschil dat Rotapanel voor u kan maken; wij zijn al sinds 1964 toegewijd aan uw succes.

Met tienduizenden systemen in meer dan 120 landen wereldwijd, is Rotapanel een toonaangevend ontwerper en producent van OOH displays en prismatische bewegwijzering. Uw succes is ons doel. Bij ons vindt u nog de toewijding en passie om juist dátgene te maken wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Onze mensen produceren betrouwbare displays die u helpen winstgevend te zijn.

Onze producten hebben de reputatie dat ze bijzonder betrouwbaar en duurzaam zijn gedurende jarenlang gebruik. Zowel mechanisch als elektronisch gebruiken wij alleen de beste en meest betrouwbare onderdelen die er zijn. Dit minimaliseert onderhoud en verbetert de betrouwbaarheid, hierdoor gaan Rotapanel producten veel langer mee.

Onze kernwaarden zijn simpel. Wij willen u de beste kwaliteit leveren in elke situatie. We koesteren onze klanten en zijn trots op onze langdurige klantrelaties.

Wij zijn uitermate toegewijd aan onze klanten, door ze de hoogste kwaliteit en service te verschaffen. Ons hoofddoel is om langlopende relaties op te bouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, vertrouwen en tevredenheid.

Ons bedrijf is erop gericht om onze klanten te helpen het volgende niveau te bereiken. We blinken uit in elk detail, van onze garantie tot klantenservice en klanttevredenheid. Wij zullen de extra stap zetten.

Onze missie is om onze industrie de beste service te bieden en tegelijkertijd de meest innovatieve producten te blijven ontwikkelen.

Rotapanel nodigt u uit om te komen kijken hoe het allemaal samenkomt in onze 7.000 m2 fabriek.

Hoogachtend,

Contact Bel mij terug

Wat mensen over ons zeggen

Terugbelverzoek

We zijn u van dienst op de best mogelijke manier