ROTAPANEL
Een bedrijf met meer dan 55 jaar geschiedenis

Een familiebedrijf opgericht in 1964, met meer dan 7.000 m2 productie onder één dak.

Welkom bij Rotapanel

In ons proces beginnen we met uw behoeften. Leer meer over ons en hoe we onze passie voor technologie vertalen naar uw perfecte display.

Ervaar het Rotapanel verschil

Meer dan 55 jaar geschiedenis

Het aanbieden van dynamische displays van de beste kwaliteit is wat we doen. Omdat we willen dat u zorgeloos op ons product kunt vertrouwen. Maar uiteindelijk willen we dat iedereen kan genieten van de kwaliteit van onze borden en schermen, waar dan ook.

Onze filosofie

In elke stap van het proces, van concept tot eindproduct, houden we in gedachten wat het beste is voor u als onze klant en wat de ervaring van de eindgebruiker zal verbeteren. Ons doel is om u te ontzorgen en de vertrouwde partner te zijn die u in staat stelt om te ontspannen gedurende het hele proces. Elke situatie is anders en zo ook de wensen van onze klanten. Hiervoor gaan we met onze klanten om de tafel en kijken we wat de wensen zijn en hoe we hen kunnen ontzorgen. Met Rotapanel bent u verzekerd van kwaliteit, niet alleen in producten maar ook in service.

Geavanceerde technologie

In onze rijke geschiedenis hebben we enorm veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van de technologie die past bij de situatie, want iedere situatie vraagt om een passende oplossing. Met een geavanceerd eigen machinepark zijn wij in staat om u state-of-the-art producten aan te bieden die maximale betrouwbaarheid leveren in alle weers- en klimaatomstandigheden.

Wereldwijde betrouwbaarheid

Tijdens onze meer dan 55 jaar ervaring hebben we dynamische displays geleverd aan 120 landen wereldwijd. In deze jaren hebben we een reputatie opgebouwd van een betrouwbare partner die deugdelijke en duurzame displays levert. Als familiebedrijf begrijpen we dat vertrouwen en betrouwbaarheid de belangrijkste ingrediënten zijn van succesvolle samenwerkingen.

Wij richten ons op het bouwen van langdurige partnerships door altijd een stapje extra voor u te doen. Zo ontstaat er een situatie waar iedereen van profiteert. We zijn ervan overtuigd dat we de ideale oplossing kunnen bieden voor uw dynamische displays en we hopen u snel te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Terugbelverzoek

Wij zijn er om u zo goed mogelijk van dienst te zijn