Koop een outdoor LED-scherm dat lang meegaat

Outdoor LED-scherm bij Rotapanel

Bent u op zoek naar een medium om uw boodschap over te brengen? En wilt u dit bijvoorbeeld graag doen aan de snelweg of bij een winkelcentrum, outdoor evenement, benzinepomp of op een parkeerplaats? Kies dan voor het outdoor LED-scherm van Rotapanel. Met dit scherm kunt u uw boodschap overbrengen aan grote massa’s mensen. Kies een strategische plek uit waar u het scherm wilt plaatsen, zodat u de juiste doelgroep bereikt.

 

Uitvoeringen outdoor LED-scherm

Een outdoor LED-scherm van Rotapanel heeft veel voordelen. Allereerst is het beeld van onze outdoor LED-schermen extreem helder en verder zorgen levendige kleuren ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Nog een voordeel is dat de content van de outdoor LED-schermen m.b.v. de gebruiksvriendelijke software erg eenvoudig kan worden aangepast aan iedere situatie. Betrouwbaar in praktisch alle weercondities, van pool- tot woestijnklimaat.

Voordelen van outdoor LED-schermen

Een outdoor LED-scherm van Rotapanel heeft veel voordelen. Allereerst is het beeld van onze outdoor LED-schermen extreem helder. Verder zorgen levendige kleuren ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Nog een voordeel is dat de content van de outdoor LED-schermen m.b.v. de gebruiksvriendelijke software erg eenvoudig kan worden aangepast aan iedere situatie.

Wilt u vrijblijvend advies?
+31 (0)58 288 00 00

Een offerte aanvragen

Denkt u dat een outdoor LED-scherm de ideale visuele ondersteuning is om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen? En wilt u graag weten met wat voor een prijs u rekening moet houden als u een LED-display voor buiten wilt kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor krijgt u inzicht in de prijs en staat u niet voor verrassingen.

 

Meer weten over outdoor LED-schermen?

Wilt u graag meer weten over outdoor LED-schermen? Dan raden we u aan om een brochure te aan te vragen via website. Heeft u nog meer vragen over een outdoor LED-scherm? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is (+31) 058 288 0000.

Waarom Rotapanel?

  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Referenties uit meer dan 120 landen
  • Betrouwbaar en klantgericht
  • 7000 m2 productiecapaciteit in Nederland
  • Maximaliseert de waarde voor onze klanten
  • Financieel stabiel
  • Innovatief en altijd gebruikmakend van de nieuwste technieken

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Wij vinden graag een passende oplossing voor uw situatie.

Contact Bel mij terug

Terugbelverzoek

We zijn u van dienst op de best mogelijke manier