Koop een outdoor LED scherm dat lang meegaat

Outdoor LED scherm bij Rotapanel

Bent u op zoek naar een medium om uw boodschap over te brengen? En wilt u dit bijvoorbeeld graag doen aan de snelweg of bij een winkelcentrum, outdoor evenement, benzinepomp of op een parkeerplaats? Kies dan voor het Outdoor LED scherm van Rotapanel. Met dit scherm kunt u uw boodschap overbrengen aan grote massa’s mensen. Kies een strategische plek uit waar u het scherm wilt plaatsen, zodat u de juiste doelgroep bereikt.

Uitvoeringen Outdoor LED scherm

Iedere boodschap is anders en elk bedrijf heeft een andere doelgroep. Een Outdoor LED scherm hebben we daarom in verschillende uitvoeringen zodat we kunnen inspelen op uw boodschap en uw doelgroep. Bent u benieuwd wat het aanbod LED schermen voor buiten is? Klop dan gerust bij ons aan en we tonen u wat alle mogelijkheden zijn.

Voordelen van Outdoor LED schermen

Een outdoor LED scherm van Rotapanel heeft veel voordelen. Allereerst is het beeld van onze outdoor LED schermen extreem helder en verder zorgen levendige kleuren ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Nog een voordeel is dat de content van de outdoor LED schermen m.b.v. de gebruiksvriendelijke software erg eenvoudig kan worden aangepast aan iedere situatie. Betrouwbaar in praktisch alle weercondities, van pool- tot woestijnklimaat.

Een offerte aanvragen

Denkt u dat een Outdoor LED scherm de ideale visuele ondersteuning is om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen? En wilt u graag weten met wat voor een prijs u rekening moet houden als u een LED display voor buiten wilt kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor krijgt u inzicht in de prijs en staat u niet voor verrassingen.

Meer weten over Outdoor LED schermen?

Wilt u graag meer weten over Outdoor LED schermen? Dan raden we u aan om een brochure te aan te vragen via website. Heeft u nog meer vragen over een Outdoor LED scherm? Neem dan contact met ons op.