Koop een outdoor LED-scherm dat lang meegaat

Outdoor LED-scherm bij Rotapanel

Bent u op zoek naar een medium om uw boodschap over te brengen? En wilt u dit bijvoorbeeld graag doen aan de snelweg of bij een winkelcentrum, outdoor evenement, benzinepomp of op een parkeerplaats? Kies dan voor het outdoor LED-scherm van Rotapanel. Met dit scherm kunt u uw boodschap overbrengen aan grote massa’s mensen. Kies een strategische plek uit waar u het scherm wilt plaatsen, zodat u de juiste doelgroep bereikt.

Uitvoeringen outdoor LED-scherm

Een outdoor LED-scherm van Rotapanel heeft veel voordelen. Allereerst is het beeld van onze outdoor LED-schermen extreem helder en verder zorgen levendige kleuren ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Nog een voordeel is dat de content van de outdoor LED-schermen m.b.v. de gebruiksvriendelijke software erg eenvoudig kan worden aangepast aan iedere situatie. Betrouwbaar in praktisch alle weercondities, van pool- tot woestijnklimaat.

Voordelen van outdoor LED-schermen

Een outdoor LED-scherm van Rotapanel heeft veel voordelen. Allereerst is het beeld van onze outdoor LED-schermen extreem helder. Verder zorgen levendige kleuren ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Nog een voordeel is dat de content van de outdoor LED-schermen m.b.v. de gebruiksvriendelijke software erg eenvoudig kan worden aangepast aan iedere situatie.

Wilt u vrijblijvend advies?
+31 (0)58 288 00 00

Een offerte aanvragen

Denkt u dat een outdoor LED-scherm de ideale visuele ondersteuning is om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen? En wilt u graag weten met wat voor een prijs u rekening moet houden als u een LED-display voor buiten wilt kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor krijgt u inzicht in de prijs en staat u niet voor verrassingen.

Meer weten over outdoor LED-schermen?

Wilt u graag meer weten over outdoor LED-schermen? Dan raden we u aan om een brochure te aan te vragen via website. Heeft u nog meer vragen over een outdoor LED-scherm? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van een outdoor LED-scherm

  • Lage exploitatiekosten
  • Energiezuinig
  • Kant-en-klare oplossingen voor schermen van 12 tot 24m2
  • Meer dan 54 jaar ervaring met OOH schermen
  • Blikvanger door bewegende beelden
  • Uiterst betrouwbaar en duurzaam
  • Kostenefficiënt medium met hoog rendement op uw investering
  • Gebruiksvriendelijke software voor content management

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Wij vinden graag een passende oplossing voor uw situatie.

Contact Bel mij terug

Terugbelverzoek

We zijn u van dienst op de best mogelijke manier