Kantelwalsborden en buiten reclame

Scroll voor volgende

  • Kantelwalsborden (PVMS)

    Rotapanel's EN-12966 gecertificeerde prismatische bewegwijzeringsborden zijn de standaard geworden voor kantelwalsborden. Rotapanel is een bekende naam in de wereld van kantelwalsborden voor verkeerstoepassingen, er zijn al meer dan 10.000 Rotapanel PVMS geïnstalleerd over de hele wereld.

  • LED schermen

    Als u op zoek bent naar een digitaal LED reclamebord, bent u op zoek naar een betrouwbare, duurzame en kosteneffectieve oplossing die aan uw behoeften voldoet. Wij bieden LED billboard oplossingen voor elke situatie. Gefabriceerd volgens uw behoeften en ontworpen onder onze strikte kwaliteitscontrole.

  • Dynamische Reclame Displays

    Opvallende dynamische reclame displays zoals: rotatiepanelen, poster scrollers, mupi scrollers en LCD reclame zuilen voor binnen en buiten. Het leveren van duurzame en hoogwaardige advertentie-oplossingen is ons eerste en belangrijkste doel.

Over ons

Rotapanel is een familiebedrijf opgericht in 1964, met een productieruimte van meer dan 7.000 m2 onder één dak. Ons doel is om u te bieden wat u nodig heeft om te slagen.

Over ons

Verschillende projecten

Zie alle projecten