Mobiel LED display

Met CityLED displays kunt u elk bericht delen, waar u maar wilt. Zorg ervoor dat iedereen in het publiek kan genieten van wat er op het podium gebeurt of laat verbluffende advertenties op evenementen zien.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • De voordelen van CityLED Displays

  Onze mobiele LED displays zijn eenvoudig te vervoeren met een vrachtwagen. Hierdoor kunt u het scherm overal neerzetten waar u indrukwekkende beelden wilt laten zien. De mogelijkheden voor flexibele inzetbaarheid maken het een betaalbare en handige oplossing.

 • Grote flexibiliteit met CityLED Displays

  Om u maximale flexibiliteit en maximale kwaliteit te garanderen, bieden wij mobiele LED displays aan. Alles is volledig aanpasbaar, van afmeting tot het aantal pixels tot de lichtsterkte van het scherm.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Mobiele LED Schermen van Nederlandse kwaliteit

  Al onze schermen worden vervaardigd volgens de hoge Nederlandse kwaliteitsnormen en onze CityLED displays zijn daarop geen uitzondering. Als familiebedrijf zijn we altijd op zoek naar samenwerking om tot de beste oplossing voor uw scherm te komen.

 • Creëer uw ideale CityLED Scherm

  Afhankelijk van hoe u uw mobiele LED scherm wilt gebruiken, kan Rotapanel, naast uw wensen op het gebied van afmeting en design, een klant specifiek scherm leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons