LED Technologie

We gebruiken voornamelijk de meest betrouwbare en best presterende componenten die verkrijgbaar zijn, en onze LED schermen zijn daarop geen uitzondering. Hoogwaardige LED's zorgen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten van uw LED scherm.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • LED Schermen - DIP

  DIP LED lampen worden het meest gebruikt voor grotere buitendisplays vanwege hun lange levensduur en intense lichtsterkte. Eén pixel bestaat uit drie afzonderlijke ledlampen: rood, groen en blauw. De werkelijke pixelafstand wordt gemeten van het centrum tot het centrum van elke pixel.

 • LED Schermen - SMD

  SMD LED lampen worden gebruikt voor binnen- en buitendisplays met een hoge resolutie. Eén SMD-LED bevat alle drie de kleuren in één (rood, groen, blauw). Het standaard oppervlak heeft een lichte kleur. Zwarte SMD LED lampen, voor een hoger contrast, zijn optioneel.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Kalibratie van het hele scherm

  Rotapanel produceert LED displays met alleen de beste kwaliteit LED lampen. Na de productie zal een kalibratie van het hele scherm worden uitgevoerd. Onze LED displays geven een consistent, blijvend beeld van de hoogste kwaliteit.

 • Over de kijkafstand

  De resolutie (pixelpitch) die u nodig heeft, is afhankelijk van de kijkafstand. Een resolutie van 20 mm heeft een minimale kijkafstand van ca. 20 meter. Een resolutie van 10 mm heeft een minimale kijkafstand van ca. 10 meter enzovoort.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Over uw investering

  Rotapanel LED displays zijn uitgerust met energiebesparende technologie en een speciaal thermisch beheersysteem, wat resulteert in LED schermen die duurzaam en geschikt zijn voor warme klimaten.

 • Beeldkwaliteit

  Onze LED displays zijn ontwikkeld en ontworpen in Europa, gedeeltelijk geproduceerd in Azië onder ons strikte toezicht en kwaliteitscontrole. Dit geeft het beste van twee werelden: betrouwbare Europese technologie en engineering tegen een concurrerende prijs.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Service en meer

  Onderscheidende content op de juiste plaats en op het juiste moment. Met ons gebruiksvriendelijke CMS, met ingebouwde ontwerpmodule, kunt u uw content online beheren en plannen. Zo beheert u uw displays vanaf elke locatie.

 • Bespaar geld

  De bedrijfskosten van LED reclameborden worden vaak over het hoofd gezien bij het kiezen van een LED leverancier. We hebben onze eigen unieke energiebesparende technologie en gebruiken alleen componenten met een hoog rendement. Dit vermindert het stroomverbruik en de bedrijfskosten tot wel 50% in vergelijking met anderen.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons