LED Schermen voor buiten

Of uw ideale advertentielocatie zich nu aan de rand van de noordpool bevindt of midden in de heetste woestijn, onze outdoor LED schermen zijn ervoor gemaakt. De LED schermen die we produceren zijn bestand tegen extreme temperaturen en zullen niet kapot gaan door overmatige regen of invloed van andere elementen.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • LED Reclameborden op paal

  Het plaatsen van LED reclameborden op een paal is een veelgebruikte methode voor het plaatsen van LED schermen. We bieden verschillende standaard structuuroplossingen, maar maatwerk is uiteraard ook een optie.

  Bekijk de installatiefilm

  Installatiefilm

 • LED Schermen op het dak

  Eén van de manieren om uw merk in stedelijke gebieden te laten zien, is door LED schermen op gebouwen te plaatsen. Afhankelijk van de hoogte van het gebouw kan de grootte van uw scherm variëren. Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Personaliseer uw buiten LED Display

  Wij zijn van mening dat elke vraag om een antwoord op maat vraagt. Op basis van de locatie van uw LED display en de specifieke omstandigheden met betrekking tot weer en klimaat in dit gebied, creëren we een display dat past bij deze behoeften.

 • Specificaties outdoor LED Scherm

  Onze outdoor LED schermen zijn bestand tegen een breed scala aan temperaturen en weersinvloeden zoals water, vocht, zand of wind. Bij Rotapanel bent u verzekerd van een passende oplossing voor uw wensen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Sprankelende kleuren, zelfs ’s nachts

  Het is een uitdaging om 's nachts de aandacht van de kijker te trekken en vast te houden. Onze verbeterde helderheidsregeling brengt uw scherm in perfecte harmonie met het omgevingslicht, en behoudt tegelijkertijd een hoge beeldgetrouwheid.

 • Automatische helderheid

  Door automatische monitoring van het omgevingslicht en slimme beeldverwerking, zal het dimmen van uw scherm geleidelijk plaatsvinden zonder de kleurgetrouwheid te verliezen. De balans tussen lichtsterkte en levendige kleuren zorgt ervoor dat uw advertenties opvallen.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons