LED Schermen

Wanneer u op zoek bent naar een digitaal LED scherm, bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam product dat aan uw behoeften voldoet. Wij bieden digitale LED schermen aan voor elke situatie. Vervaardigd volgens ons ontwerp en onder strikte kwaliteitscontrole.

Contacteer ons Ontvang een brochure

LED display oplossingen in elk formaat

Ons doel is om de ideale digitale LED display oplossing voor u te creëren. Om dit te doen, houden we rekening met uw behoeften en streven we naar de beste oplossing voor uw toepassing. Dat betekent ook dat we LED displays in veel verschillende formaten aanbieden. Van kleine tot XXL LED displays, wij gaan nooit een uitdaging uit de weg!

 • LED Schermen

  Met onze rijke ervaring in de industrie vervaardigen wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw behoeften. Hoge service en kwaliteit zijn altijd al ons uitgangspunt geweest.

 • Grote LED Reclameborden

  Met onze grote LED reclameborden heeft u de perfecte oplossing in handen om uw publiek dynamische advertenties met een hoge attentiewaarde te tonen. Maatwerk en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van elk Rotapanel scherm.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • LED Videowanden

  Met hoge resolutie LED videowanden zorgt u voor maximale attentiewaarde bij alle beelden die u aan uw publiek wilt tonen. Als Nederlandse bedrijf is kwaliteit onze eerste en belangrijkste zorg bij het ontwerpen van uw LED videowand.

 • LED Schermen voor buiten

  Van poolkoude tot woestijnhitte, onze LED-buitenschermen zijn er klaar voor. De schermen die wij produceren zijn bestand tegen extreme temperaturen en gaan niet kapot door overmatige regenval of invloeden van andere weerselementen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • LED Schermen voor binnen

  Rotapanel LED schermen voor binnen kunnen worden gebruikt in winkelcentra, evenementen, kerken, tv-studio's, expositieruimtes, showrooms enz. Breng uw boodschap in elk formaat en in elke gewenste resolutie op een echt impactvolle manier over.

 • Uw videowand installeren

  LED videowanden zijn eenvoudig te installeren omdat ze zijn opgebouwd uit afzonderlijke schermen die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor is het eenvoudig om grote displays te creëren met behoud van alle voordelen van kleinere schermen.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Kant-en-Klaar LED Scherm

  Heeft u een LED scherm nodig dat geen ingewikkelde installatie vereist en klaar is voor gebruik zodra het aankomt? Wij hebben de ideale oplossing voor u. Installeer onze gebruiksklare LED schermen binnen enkele ogenblikken na levering.

 • Mobiel LED display

  Met CityLED displays kunt u elk bericht delen, waar u maar wilt. Zorg ervoor dat iedereen in het publiek kan genieten van wat er op het podium gebeurt of laat verbluffende advertenties op evenementen zien.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons

 • LED Technologie

  We gebruiken voornamelijk de meest betrouwbare en best presterende componenten die verkrijgbaar zijn, en onze LED schermen zijn daarop geen uitzondering. Hoogwaardige LED's zorgen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten van uw LED scherm.