Koop een LED reclamezuil die lang meegaat

Op zoek naar een LED reclamezuil?

Wilt u meer reclame maken voor uw bedrijf? Of wilt u een boodschap overbrengen op een bepaalde doelgroep? Dit kan met een LED reclamezuil van Rotapanel. Een LED reclamezuil is de perfecte oplossing om een advertentie of informatie te tonen. Plaats de zuil op een plek waar veel mensen langskomen. Dit kan bijvoorbeeld aan de snelweg of bij een parkeerplaats, benzinepomp of winkelcentrum zijn. Kies in ieder geval een plek uit waar u uw doelgroep kunt bereiken.

Voordelen van een LED reclamezuil

Een LED reclamezuil van Rotapanel heeft veel voordelen. Allereerst is het beeld van de reclamezuil extreem helder en verder zorgen levendige kleuren ervoor dat uw advertenties eruit knallen en tot leven komen! Nog een voordeel is dat de content van de reclamezuil m.b.v. de gebruiksvriendelijke software erg eenvoudig kan worden aangepast aan iedere situatie. Betrouwbaar in praktisch alle weercondities, van pool- tot woestijnklimaat.

Diverse uitvoeringen

Iedere klant is anders. Om aan al uw persoonlijke wensen te voldoen hebben we onze producten daarom in diverse uitvoeringen. Wilt u graag een groot LED scherm voor buiten? Geen probleem. Klop gerust bij ons aan en we creëren een LED reclamezuil die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Offerte aanvragen

Wilt u graag weten met wat voor een prijs u rekening moet houden als u een LED reclamezuil wilt kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Meer weten over een LED reclamezuil?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over een LED reclamezuil? Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat voor een soort LED reclamezuil u nodig heeft om uw boodschap het beste over te brengen? Neem gerust contact met ons op en we geven u graag persoonlijk advies, zodat u de juiste LED reclamezuil aanschaft.