LCD zuilen voor buiten

Toon uw outdoor reclameboodschappen met verbluffende kwaliteit. Met onze LCD buitendisplays worden uw advertenties op de meest elegante manier en met buitengewone helderheid weergegeven.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Een blikvanger vol mogelijkheden

De consument wordt onderweg overspoeld met commerciële boodschappen. Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap opvalt? Niet alleen relevante content is belangrijk bij het creëren van zichtbaarheid, maar ook de presentatie is cruciaal. Het LCD buitendisplay vormt uw boodschap in elke denkbare vorm: verbluffende beeldkwaliteit waar en wanneer u maar wilt.

 • Premium ontwerp

  Het elegante design is een aanwinst voor elke omgeving. Een hoogwaardige afwerking met de grootste aandacht voor detail. De ongekende helderheid, hoge resolutie en verbluffende kleurgetrouwheid maken het een echte blikvanger.

 • Aandacht voor elk detail

  Als het gaat om het minimaliseren van de hoeveelheid schittering en het maximaliseren van de beeldkwaliteit, dan heeft Rotapanel het allemaal in één oplossing verpakt! We hebben gekeken naar bestaande oplossingen op de markt en we hebben alles verbeterd tot een ongeëvenaard niveau.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Verbeter uw merk

  Onze belangrijkste kenmerken zijn: levendige kleuren, hoge helderheid en minimaliseren van de hoeveelheid schittering. Omdat deze functies een sleutelrol spelen in de kijkervaring. Wij geloven dat u nooit een tweede eerste indruk kunt maken!

 • LCD informatiedisplay voor buiten

  Verander dynamisch content op de meest eenvoudige manier. Wij bieden oplossingen met een groot gebruiksgemak, dit om uw informatie te communiceren of algemene berichten te tonen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Gebouwd om lang mee te gaan

  Hoogwaardige oppervlakteafwerking, design en vakmanschap in elk detail. Uw displays worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland volgens onze bewezen betrouwbare ontwerpfilosofie.

 • Opvallend en aangenaam

  In onze visie geloven we dat de eerste indruk telt en dat elk aspect een rol speelt. Daarom zijn al onze ontwerpen opvallend en tijdloos.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Speciaal glas

  Onze schermen zijn voorzien van anti reflectie glas, met UV- en IR-filter. Dit, geharde en gelaagde veiligheidsglas, minimaliseert zonreflectie en zorgt ervoor dat de beeldkwaliteit van topklasse is en dat het LCD scherm goed wordt beschermd.

 • Altijd en overal

  Door ons kastontwerp met geïntegreerd HVAC-systeem (verwarming, ventilatie en airconditioning) zijn temperaturen van -25°C tot +40°C geen probleem. De robuuste behuizing is regen- en stofdicht en zorgt voor een probleemloze werking.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Optionele statische achterkant

  Standaard wordt uw LCD zuil geleverd met een dichte achterkant. Optioneel is de LCD zuil ook leverbaar met een statische poster, met ingebouwde LED verlichting, aan de achterzijde van de kast. Hiermee optimaliseert u de communicatiekracht van uw display!

 • Voordelen van onze Outdoor LCD

  • Verhoogt snel de naamsbekendheid
  • Ontwerp eigen content met gebruiksvriendelijke software
  • Talloze tekstuele en grafische mogelijkheden
  • Onderhoudsarm dankzij waterdichte en robuuste behuizing
  • Hoge helderheid en contrast met verbluffende kleurgetrouwheid

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons