Een blikvanger vol met mogelijkheden

Een LCD-totem kopen?

Wilt u op een beurs of in uw winkel een boodschap overbrengen op bezoekers? Maar weet u niet precies hoe u de aandacht kunt trekken? Kies dan voor een LCD-totem van Rotapanel. Deze totem is geschikt voor indoortoepassingen. U kunt zowel beeld als tekst tonen aan de doelgroep die u wilt bereiken. Wat wilt u precies bereiken?

De zoektocht naar de geschikte LCD-totem

U bent eruit: u wilt graag een LCD-totem aanschaffen? Maar wat voor een? Bij Rotapanel vindt u ze in diverse uitvoeringen, dus het is maar net waar u naar op zoek bent. Eén van onze populairste modellen is de 55” LCD-totem. Dit display is groot genoeg om een boodschap over te brengen? Wilt u graag een groter scherm? Kies dan voor de 77” totem.

Enkelzijdig en dubbelzijdig

Wilt u graag dat uw boodschap vanaf één kant zichtbaar is? Kies dan voor een enkelzijdige LCD-totem. Deze zijn beschikbaar in diverse groottes. Wilt u graag van twee kanten een boodschap laten zien? Dan is een dubbelzijdige LCD-totem iets voor u. Uiteraard is het altijd mogelijk om een boodschap aan te passen. Dit kan erg eenvoudig dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem. Daarnaast kunt u de totem eenvoudig verplaatsen. Ideaal dus als u met uw bedrijf of organisatie vaak te vinden bent op een beurs.

Wilt u vrijblijvend advies?
+31 (0)58 288 00 00

Een offerte aanvragen

Denkt u dat een LCD-totem de ideale visuele ondersteuning is om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen? En wilt u graag weten met wat voor een prijs u rekening moet houden als een indoor LCD-totem wilt kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor krijgt u inzicht in de prijs en staat u niet voor verrassingen.

Vragen over een LCD-totem?

Heeft u nog vragen over een LCD-totem? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, maar ook via de telefoon.

Waarom Rotapanel?

  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Referenties uit meer dan 120 landen
  • Betrouwbaar en klantgericht
  • 7000 m2 productiecapaciteit in Nederland
  • Maximaliseert de waarde voor onze klanten
  • Financieel stabiel
  • Innovatief en altijd gebruikmakend van de nieuwste technieken

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Wij vinden graag een passende oplossing voor uw situatie.

Contact Bel mij terug

Terugbelverzoek

We zijn u van dienst op de best mogelijke manier