Kantelwalsborden (PVMS)

Rotapanel's EN-12966 gecertificeerde kantelsignaalgevers zijn de standaard geworden voor kantelsignaalgevers. Rotapanel is een bekende naam in de wereld van kantelwalsborden voor verkeerstoepassingen, er zijn al meer dan 10.000 Rotapanel PVMS geïnstalleerd over de hele wereld. Bespaar tot 1000 keer stroom in vergelijking met LED-displays van vergelijkbare grootte met ons unieke gepatenteerde prismatische VMS-systeem. Overheden van Zwitserland tot Nieuw-Zeeland zijn al tientallen jaren tevreden gebruikers van Rotapanel VMS.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Bespaar tot 1000 keer energie in vergelijking met LED

Zowel mechanisch als elektronisch gebruiken we voornamelijk de meest betrouwbare en best presterende componenten die beschikbaar zijn, deze functies geven onze kantelwalsborden (PVMS) een ongeëvenaarde uptime in het veld. Onze passie voor technologie vertaalt zich direct in onze producten. Dit resulteert in rotatiepanelen die eenvoudig te plaatsen zijn en jarenlang meegaan. Meer dan 25.000 Rotapanel kantelsignaalgevers zijn geïnstalleerd in meer dan 120 landen over de hele wereld.

 • Portaal kantelsignaalgevers

  Portaal kantelsignaalgevers die automobilisten en andere weggebruikers in de goede richting wijzen. Het PVMS-systeem stelt u in staat om snel het beeldvlak te veranderen, afhankelijk van de verkeerssituatie.

 • Tunnel PVMS

  Duidelijke en betrouwbare verkeersborden zijn de sleutel tot veiligheid. Onze PVMS-oplossingen hebben bewezen veelzijdig en betrouwbaar te zijn. Onze borden zijn wereldwijd te vinden in de meest veeleisende toepassingen.

 • Hybride borden - Ingebouwde PVMS

  Met hybride borden zorgt u voor flexibiliteit in uw berichtgeving. Ideaal voor situaties die vaak veranderen of afhankelijk van bepaalde omstandigheden zijn. Wij staan altijd voor u klaar om voor u een bord te maken wat past in uw situatie.

Een oplossing nodig?

Als uw project een goede oplossing nodig heeft, laat het ons dan weten.
Neem contact op met ons toegewijde team van specialisten. Wij helpen u graag.

Contacteer ons

 • Meerdere aandrijvingen

  De kantelsignaalgevers van Rotapanel zijn niet beperkt tot 3 verschillende afbeeldingen. Door meerdere aandrijfsystemen toe te voegen in 1 rotatiepaneel creëren we een grote variëteit, waardoor het perfect geschikt is voor complexe infrastructurele situaties.

 • Variabele snelheidsborden

  Snelheidsborden die op specifieke momenten van de dag de juiste snelheid aangeven. Onze prismatische snelheidsborden zijn onderhoudsvrij en u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit van Nederlandse bodem.

 • Kantelwalsborden op zonne-energie

  Het grote voordeel van onze kantelwalsborden is dat ze slechts een kleine hoeveelheid stroom nodig hebben. Daarom zijn ze ideaal voor zonne-energietoepassingen met een laag vermogen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Rijstrook kantelsignaalgevers

  Kantelsignaalgevers (PVMS) worden gebruikt om de verkeersstroming tijdens de spits te verbeteren. Dit om files tot een minimum te beperken en de veiligheid op snelwegen te maximaliseren.

 • Douane- en tolborden

  Rijbaanbegeleiding middels kantelsignaalgevers, eenvoudig op afstand of lokaal te bedienen door middel van een draaischakelaar.

 • Diverse PVMS

  De meest effectieve manier om meerdere verkeersberichten in hetzelfde bord te tonen middels roterende lamellen. Toon overal waar u wilt waarschuwingen, omleidingsroutes of (semi)permanente verkeerssituaties.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons

 • Onze technologie

  We hebben een passie voor technologie in ons hart. Als familiebedrijf streven wij al sinds 1964 elke dag naar de hoogste kwaliteit. Dit doen we door gebruik te maken van de modernste machines en door technologische ontwikkelingen in eigen huis te houden.

 • Precisieproductie

  Wij verwelkomen u graag in onze fabriek, onze producten worden onder strikte kwaliteitscontrole vervaardigd in onze 7.000 m² grote fabriek in Nederland.

 • RP-2000 elektronica

  De op DIN-rail monteerbare RP-2000 elektronica ondersteunt de modernste industriële standaardprotocollen, d.w.z. RS-485, Modbus en Profibus. Breed scala parallelle ingangen en potentiaalvrije terugmelding.

 • EN-12966 certificaten

  Het leveren van kwaliteit is onze belangrijkste zorg bij het ontwerpen van borden. Het bewijs van deze hoge kwaliteit kunt u terug vinden in de certificaten die we hebben behaald met betrekking tot onze verkeersborden. We leveren al tientallen jaren kantelsignaalgevers in meer dan 120 landen. Rotapanel borden zijn reeds goedgekeurd en voldoen volledig aan de norm EN12966:2014+A1:2018.