Kant-en-klare rotatiepanelen

Als u uw scherm hebt besteld, wilt u het meteen gebruiken zodra het binnen is. Wij leveren onze schermen als een kant-en-klare oplossing wat dit mogelijk maakt. Onze roterende lamellen borden zijn eenvoudig te installeren, dus u kunt meteen aan de slag. Toch liever onze expertise ter plaatse bij de montage? Ook daar helpen wij u graag mee.

Contacteer ons Ontvang een brochure

 • Kant-en-klare prismaborden

  In stedelijke omgevingen is eenvoudige installatie een belangrijk voordeel. U wilt geen onnodige verkeersopstoppingen veroorzaken. Met onze kant-en-klare prismaborden worden deze situaties tot een minimum teruggebracht.

 • Snel en eenvoudig te installeren

  Het u gemakkelijk maken is één van onze belangrijkste doelen. Onze kant-en-klare oplossing wordt geleverd als een complete kit, waardoor het installeren ter plaatse erg eenvoudig is. We willen dat u uw boodschap zo snel mogelijk kunt laten zien.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Grote kant-en-klare prismaborden

  Ook voor prismaborden van XXL-formaat bieden wij van kant-en-klare kits aan. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we in elke situatie het beste bord kunnen maken.

 • Kleine roterende reclameborden

  Kleine roterende reclameborden zijn een uitstekende oplossing voor situaties waar de afstand van het publiek tot uw reclamebord klein is. U kunt uw kleine roterende prismabord op een paal plaatsen of aan de muur van een gebouw bevestigen.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Opvallend prismabord

  Design is belangrijk, niet alleen voor de advertenties die u op uw rotatiebord wilt laten zien, maar ook voor het bord zelf. De vormgeving van het reclamebord draagt bij aan de attentiewaarde van het bord.

 • Energiezuinig systeem

  Onze rotatieborden zijn extreem energiezuinig. Dit maakt het systeem ideaal om te worden aangedreven door een duurzame energiebron zoals zonne-energie. Lage energiekosten, met Rotapanel kwaliteit.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons