DIGITALE LED SCHERMEN

Ongeëvenaarde helderheid en levendige kleuren zorgen ervoor dat uw advertenties tot leven komen!

Meer informatie

PRISMATISCHE BEWEGWIJZERINGSBORDEN (PVMS)

Betrouwbaar in praktisch alle weercondities, van pool- tot woestijnklimaat

Meer informatie

CITYLED - DIGITALE LED SCHERMEN

De CityLED wordt geleverd als een kant-en-klaar pakket, inclusief paal en prefab betonvoet

Meer informatie

ROTATIEPANELEN

Decennia lang hebben Rotapanel Rotatiepanelen bewezen 's werelds beste in betrouwbaarheid te zijn

Meer informatie

LCD ZUILEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Verbluffende beeldkwaliteit waar en wanneer u maar wilt

Meer informatie

POSTER SCROLLERS

Het elegante design met zijn strakke belijning komt in iedere omgeving goed naar voren

Meer informatie

Wereldwijde aandacht

Rotapanel is een begrip in de wereld van dynamische displays voor binnen- en buitengebruik en is dat al meer dan 56 jaar. Als familiebedrijf streven we er naar om iedere dag de hoogste kwaliteit te leveren. We bereiken dit door het gebruik van ultra moderne machines en technieken en door technologische ontwikkelingen in eigen bedrijf te houden. Onze expertise verschaft betrouwbare en innovatieve oplossingen, die ons stevig in de mondiale schijnwerpers zet en de aandacht trekt van klanten en gebruikers wereldwijd.

Over Rotapanel

ONZE 56-JARIGE GESCHIEDENIS

Rotapanel is in 1964 opgericht als producent en toeleverancier van buitenreclame producten. Tegenwoordig is Rotapanel een begrip in de wereld van zowel reclame displays als ook de prismatische bewegwijzeringsborden (PVMS) voor de verkeersmarkt.  Sinds tientallen jaren zijn overheidsinstellingen, van Zwitserland tot aan Nieuw Zeeland, tevreden gebruikers van Rotapanels verkeersborden.

Als familiebedrijf streven we er naar om iedere dag de hoogste kwaliteit te leveren. We bereiken dit door het gebruik van ultra moderne machines en door technologische ontwikkelingen in eigen huis te houden.

Onze expertise verschaft betrouwbare en innovatieve oplossingen, die ons stevig in de mondiale schijnwerpers zet en de aandacht trekt van klanten en gebruikers wereldwijd. Ervaar het verschil dat Rotapanel voor u kan maken; wij zijn al sinds 1964 toegewijd aan uw succes.

Rotapanel timeline

Met tienduizenden systemen in meer dan 120 landen wereldwijd, is Rotapanel een toonaangevend ontwerper en producent van OOH displays en prismatische bewegwijzering. Uw succes is ons doel. Bij ons vindt u nog de toewijding en passie om juist dátgene te maken wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Onze mensen produceren betrouwbare borden die u helpen winstgevend te zijn.

Onze producten hebben de reputatie dat ze bijzonder betrouwbaar en duurzaam zijn gedurende jarenlang gebruik. Rotapanel biedt u een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Zowel mechanisch als elektronisch gebruiken wij alleen de beste en meest betrouwbare onderdelen die er zijn.  Dit betekent dat onze producten er niet alleen goed uitzien maar minimaliseert ook onderhoud en verbetert de betrouwbaarheid.

Onze kernwaarden zijn simpel. Wij willen u de beste kwaliteit leveren in elke situatie. We koesteren onze klanten en zijn trots op onze langdurige klantrelaties die u de best mogelijke producten en service bieden. 

Contact

Aarzel niet om ons te bellen over alles wat met ons bedrijf of onze producten te maken heeft. Anders kunt u altijd het onderstaande formulier invullen. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Terugbelverzoek

We zijn u van dienst op de best mogelijke manier