Grote LED Reclameborden

Met onze grote LED reclameborden heeft u de perfecte oplossing in handen om uw publiek dynamische advertenties met een hoge attentiewaarde te tonen. Maatwerk en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van elk Rotapanel scherm. We kijken er naar uit om uw volgende grote LED scherm te leveren.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • Grote LED Displays van Nederlandse kwaliteit

  Rotapanel is een familiebedrijf waar de kwaliteit van onze producten en diensten centraal staat. Wij vervaardigen uw LED display volgens de hoogste normen. Alle aspecten zijn volledig aanpasbaar, zodat het display perfect aansluit bij uw behoefte.

 • Hoogwaardige componenten voor uw grote LED Display

  Om geld te besparen en uw investering te beschermen, gebruikt Rotapanel alleen duurzame en hoogwaardige componenten. Waar uw LED display ook staat, Rotapanel biedt displays waarbij uw eisen centraal staan.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Eenvoudige installatie van uw LED Reclamescherm

  Ons doel is om het aankoopproces en de installatie van uw LED reclamescherm zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we de tijd genomen om de montage van uw LED scherm ter plaatse zo eenvoudig mogelijk te maken.

 • XXL LED Schermen

  AAansprekende architectuur met een verbluffend XXL LED display wat resulteert in een echte blikvanger. Met enorme impact in levendige kleuren, dag en nacht. Val op door aansprekende advertenties te tonen op een enorm digitaal canvas.

Specifieke vereisten?

Als uw project specifieke integratievereisten heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team voorziet graag in uw behoeften met de meest betrouwbare producten.

Contacteer ons

 • Een alternatief voor grote LED Schermen: onze LED Videowall

  Bij Rotapanel produceren we ook LED videowalls. Deze wanden zijn opgebouwd uit verschillende kleinere LED schermen die naadloos op elkaar aansluiten. Profiteer van de voordelen van kleine schermen in combinatie met de impact van een groot scherm.

 • Gebogen LED Reclameschermen

  Gebogen LED displays kunnen een ideale oplossing zijn voor stedelijke omgevingen. Trek de aandacht van mensen met een gebogen LED scherm waardoor uw beelden opvallen!

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons