LED Schermen

Ervaar het verschil dat Rotapanel maakt met onze digitale LED schermen. Met onze rijke ervaring in de branche vervaardigen wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw wensen. Hoge service en kwaliteit zijn altijd ons uitgangspunt.

Contacteer ons Ontvang een brochure

Met een Rotapanel LED display kiest u voor hoge kwaliteit, service en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de industrie zijn we in staat om LED displays van hoge kwaliteit te produceren die volledig aansluiten bij uw behoefte.

 • Grote LED Reclameborden

  Wij zijn in staat om LED reclameborden van bijna elk formaat te produceren. Ons grootste tot nu toe geproduceerde LED billboard was meer dan 520 m2. Heeft u de volgende grote LED billboard uitdaging voor ons? Laat het ons weten en we kijken naar de beste oplossing voor u.

 • LED Schermen voor buiten

  LED schermen met hoge resolutie voor buiten zijn de ideale manier om uw boodschap overal aan uw publiek te communiceren. Onze LED schermen zijn gebruikt in verschillende complexe en bekende projecten in landen over de hele wereld.

Heeft u een project?

Als u een project heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen uw project op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

Contacteer ons

 • Urban LED scherm

  LED schermen in stedelijke omgevingen moeten opgaan in de omgeving, maar toch voldoende opvallen om ervoor te zorgen dat uw boodschap de aandacht van uw publiek trekt. UrbanLED, het ideale LED scherm voor uw toepassing.

 • Eenvoudig inzetbare LED Schermen

  Onze LED schermen zijn eenvoudig in te zetten. We hebben de montage van het scherm ter plaatse zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het wijzigen van de beelden die u laat zien, is net zo eenvoudig. Heeft u hulp nodig bij het inzetten van uw LED scherm, dan helpen wij u graag verder.

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons