EN-12966 certificaten

In ons hart hebben we een passie voor technologie welke onze klant kan zien in onze producten. Sinds 1964 blijven we als familiebedrijf elke dag streven naar de hoogste kwaliteit. Dit bereiken we door gebruik te maken van de modernste machines en door technologische ontwikkelingen in eigen huis te houden. Dit is een onderscheidend voordeel om een hoge productkwaliteit te waarborgen en de productie-efficiëntie te optimaliseren. Leer alles over de technologieën die we gebruiken in onze producten en zie de meerwaarde voor uw verkeersborden.

Contacteer ons Ontvang een brochure

 • EN-12966 / EN-12899

  Rotapanel voldoet sinds 2008 aan de eisen van de Europese Unie als fabrikant van prismatische bewegwijzeringsborden. Binnen deze certificering mogen wij de CE-EN12966 markering op onze verkeersborden aanbrengen.
  Reeds goedgekeurd en volledig conform de norm EN12966:2014 + A1:2018.

  Bekijk certificaat Bekijk conformiteit

 • EMC-Certificaat

  Rotapanel voldoet aan de moderne EMC-normen. De certificering wordt uitgevoerd door de eersteklas aangemelde instantie Thales ECC in Nederland.

  Bekijk certificaat

 • Gecertificeerde Profibus-DP-Slave

  Onze Profibus-DP slave controllers zijn volledig gecertificeerd door de instantie van Profibus international. We gebruiken alleen de beste originele beschikbare componenten, wat resulteert in een hoge stabiliteit voor langdurig gebruik.

  Bekijk certificaat

Vragen?

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten.
Ons toegewijde team van product specialisten staat altijd klaar om u te helpen als u vragen heeft.

Contacteer ons